AKTUELLT


Nu är det dags för fortsättningskurs för er som tidigare gått någon av Neurolizes grundläggande rörlighetskurser. Vi kommer jobba vidare med kroppen med basen i det du tidigare lärt dig. Kursen passar för dig som använder dig av övningarna från tidigare kurser och känner att du vill lära dig mer.

Välkommen på Neurolizes grundläggande rörlighetskurs. Är du intresserad av att lära dig mer om din egen kropp? Hur du kan förbättra din rörlighet och samtidigt bli lite mindre stressad?

Välkommen med på 2 tillfällen, á 90 minuter, rörlighet i Vårdö skola! 9e och 16e maj kl. 18.30-20.00 kommer Jane hålla rörlighetskurs i Vårdö. Kom med och lär dig grundläggande rörlighetsövnigar i Neurolize-metodikens koncept!

Intresset för OxyTouch-kurserna har varit så stort att vi valt att lägga in 2 tillfällen till! Även dessa tillfällen riktar sig i första hand till vårdnadshavare som vill hjälpa sitt/sina barn att lugna ner stress, oro och ångest, men även "bara" för att skapa optimala förutsättningar i en värld full av intryck och stimuli.

Som en fristående fortsättning på vårens föreläsningar för vårdnadshavare erbjuder vi nu praktiska, hands on tillfällen där du får med dig enkla och praktiska verktyg. OxyTouch bygger på att öka produktionen av hormonet oxytocin för att lugna nervsystemet, skapa trygghet och minska stress. Det består av olika tekniker som reflexmässigt, alltså...

Vår Moro-kurs i Helsingfors för fysioterapeuter blev väldigt uppskattad! Så uppskattad att vi nu, i samarbete med Folkhälsan Utbildning Ab, kommer ordna samma kurs igen, på svenska, uppe på Norrvalla 21-22/4.

Nu finns möjligheten för dig som är intresserad av en grundläggande kurs i rörlighet med Neurolize-metodiken. Under 4 måndagar, med start 6/3 kl. 18.00-19.15, kommer Jane gå igenom våra enklaste favoritövningar för en rörligare kropp och ett mer avslappnat sinne. Du får lära dig hur allt hänger ihop med allt och hur förbluffande enkla övningar kan...