BRA ATT VETA


Vid alla behandlingar är du fullt påklädd. Bekvämast för dig är om du har mjuka kläder på dig. Du kommer behöva ta bort smycken, klocka och bälte. Om du har bokat bioresonans behöver dina kläder vara i naturmaterial och helst ljusa färger.

Kraniosakral behandling sker i stillhet och tystnad för bästa effekt. 

Flera av våra kunder, inklusive Jane, är extremt doftkänsliga. Vi ber dig därför undvika parfym eller andra starka dofter då du kommer på behandling.

Det kan hända att du blir väldigt trött efter en behandling, speciellt vid avslappningsbehandlingar eller om du har mycket stress eller trauma i bagaget. Avsätt gärna lite extra tid efter behandlingen så du kan sitta och ta det lugnt en stund.

Ibland kan behandlingen ge behandlingsreaktioner som initialt ger ökat obehag. Detta är gynnsamt för läkningsprocessen, men kan upplevas som skrämmande eller obehagligt. Ofta går det över inom någon dag. Lyssna på din kropp och låt den bestämma vad den orkar med efter behandlingen och kom ihåg; en känsla är bara en känsla, inte en verklighet. 

Se till att dricka mycket vatten efter behandling för att hjälpa till att rensa ut eventuellt skräp som kan frisättas ur vävnaderna under behandlingen.