Boksläpp

06.11.2023

Nu är det äntligen dags! Den 12 december släpper vi vår bok, Nycklar till Nervsystemet. Boken handlar om hur det kommer sig att Neurolize-metodiken uppstått, hur hjärnan verkar fungera, varför stressen blir så komplex och förstås vad du kan göra för att påverka ditt liv till det bättre :)

Du kan redan nu förhandsbeställa boken genom att skicka ett mail till contact@neurolize.fi (ni som redan reserverat behöver förstås inte göra det). Skriv "förhandsbeställning" i ämnesraden. Om du gör din beställning före 1/12 är priset 30€ (normalpris 35€). Vill du att vi skickar boken till dig tillkommer porto. 

Till en början kan du endast köpa boken direkt via oss.


Baksidan:

"Hur skulle små barn med stora svårigheter kunna hjälpa idrottare i världseliten? Eller vanliga vuxna med stelheter i kroppen, relationsproblem eller stress? Jo, genom att visa hur man låser upp ett nervsystem!

Från en dold visdom i öst via småttingar med utmaningar har vi börjat förstå hur saker och ting hänger ihop i nervsystemets vindlande gångar. Här får du läsa om hur jakten på nycklarna till nervsystemet började. Du får följa med på en resa i de primära reflexernas funktion genom hela livet. Hur stressen påverkar oss och kanske det viktigaste av allt: Hur vår hjärna verkar fungera. Vilken roll spelar signalsubstanser och hormoner och vad händer när man inte kommer ur sin reptilhjärna och beter sig lika nyanserat som en... krokodil? Och viktigare än så: Hur tar man sig därifrån för att få tillgång till sig själv?"