OxyTouch1 16/1-24 eller 5/3 

08.01.2024

Tisdagen den 16e januari håller vi årets första OxyTouch-tillfälle. Detta är del 1 av 2 och Kursen riktar sig främst till vårdnadshavare för barn upp till 15 år, men även dem som har mycket med barn och ungdomar att göra. Tillfället är ett praktiskt, hands on-tillfälle där du får med dig enkla och praktiska verktyg. Det är fördelaktigt om du varit på någon av våra föreläsningar där du fått den teoretiska bakgrunden, men inte nödvändigt. Dock kommer vi inte hinna gå igenom särskilt mycket teori vid detta tillfälle.

OxyTouch bygger på att öka produktionen av hormonet oxytocin för att lugna nervsystemet, skapa trygghet och minska stress. Det består av olika tekniker som reflexmässigt, alltså icke-viljestyrt, lugnar ner nervsystemet. Ökat oxytocin bidrar bland annat till mindre stress, mer trygghet och tillit, ökar sociala förmågan och ökar den empatiska förmågan. I dagens stressade samhälle blir detta viktigare än någonsin! Det bästa med oxytocin är dessutom att det smittar. Mår du bra, mår barnen bra och mår barnen bra kommer deras oxytocin hjälpa till att dra upp dig. Ett win-win-hormon på alla sätt! :) 

Vi håller på cirka 2 timmar och kommer gå igenom olika grundläggande OxyTouch-tekniker som deltagarna får öva på varandra (man kommer utan sitt barn)

Tekniker du kommer få lära dig:

  • Djupa tryck
  • Strykningar
  • Gungningar/vaggning

När: Tisdag 16/1 kl. 18.00-20.00 eller tisdag 5/3 kl. 18-20
Pris: 35
Plats: Skrapängsvägen 2 i Kalmsta

Anmälan: till contact@neurolize.fi senast 11/1. Maxantal deltagare 16.